top of page
Останні новини
Популярні новини

Програма підтримки підприємництва у сфері охорони праці та промислової безпеки


Однією з проблем, що гальмує розвиток бізнесу у державі є система державного нагляду (контролю) у сфері охорони праці, яка залишається найбільш бюрократичною, з елементами корупції та адміністративного тиску на суб'єктів господарювання.

Підприємці малого і середнього бізнесу не обізнані з основними принципами та порядком здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності. Не задовільна система інформування суб'єктів господарювання про їх права, про повноваження і обов'язки органів державного нагляду. Не сформована система правового захисту підприємців у сфері охорони праці. Малий і середній бізнес не може ефективно відстоювати свої права під час здійснення заходів державного нагляду (контролю) та судових засідань.

Ця проблема поширена у всій сфері господарської діяльності та найбільше серед малого та середнього бізнесу.

З метою інформаційної, практичної та правової підтримки підприємців при здійсненні заходів державного нагляду (контролю) у сфері охорони праці Дніпропетровська обласна організація роботодавців експертних та інспекційних організацій розробила Програму підтримки підприємництва бізнесу у сфері охорони праці та промислової безпеки (перехід на Програму).

Ми детально розглянемо всі Ваші питання та пропозиції. Надамо рекомендації та практичну допомогу щодо Ваших дій у ході здійснення перевірки.

Для отримання консультаційної допомоги звертайтесь на електрону адресу: info@expert.dp.ua або за телефоном 095-831-45-67.



Архів
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Basic Square
bottom of page